raw living
gezondheid & welzijn happy man
workschops raw living food voedingsadvies
live the sunfood life
home producten workshops events contact

raw food
webshop
voedingsadvies
boeken
artikels
recepten
links
media

 

 

durian & jonge cocosnoot

  Wat is uniek aan het 'raw living' gamma dat wij aanbieden?

Eerst en vooral gebruiken wij alle producten die wij aanbieden zelf. Dus vooraleer wij een product aanbieden, moeten wij zelf eerst overtuigd zijn van de kwaliteit ervan. Vinden wij op een gegeven moment een beter product van een bepaald gamma dan zullen wij het nieuwe betere product aanbieden zodat u kan genieten van de beste producten ooit!

Vervolgens zijn alle voedingsproducten die wij aanbieden raw, organisch (biologisch) en veganistisch (uitgezonderd onze rauwe honing). Dit zijn zeer strenge kwaliteitseisen en hier voldoen slechts enkele fabrikanten aan. Bij ons krijg je het echte product en niet het product aangevuld met bewaarmiddelen, pesticides, kleurstoffen,... Wij willen kwaliteit geven aan de consument. Voeding zoals ze zou moeten zijn. Als test voor jezelf kan je alle dingen die je eet eens bestuderen, bijv. lees de verpakkingen eens en trek zelf uw conclusies. Ga ook eens na hoe je uzelf voelt na het eten van bepaalde zaken.

Wat is rawfood & Sunfood?
Het is levende voeding dat zeer veel energie bevat. Wanneer je dit eet, geeft deze voeding energie aan jou. T.o.v wanneer je dood voedsel eet, het logisch is dat het je geen enregie geeft maar je lichaam van energie berooft omdat je lichaam er energie in steekt om dit alles te verwerken. Voor nog meer info klik hier.

Via ons exclusief gamma proberen wij u een hoogstaand gamma kwalitatieve voeding aan te bieden. Ervaar wat echte voeding voor uw lichaam kan betekenen...

Hoe rawfood & Sunfood in uw dagelijks leven introduceren?
Begin bij het begin. Volg een keer één van onze workshops of verander uw snackmomenten. Telkens wanneer je zin in iets krijgt, probeer een keer een rauwe cacaoboon of een paar gojibessen. Probeer eens iets anders... en ervaar zelf 'hoe elke dag de beste dag ooit kan zijn'!

rauwe chocolade

Onze webshop is in testfase. Voor een volledig productengamma, klik hier voor een up-to-date prijslijst!

de beste workshops ooit

 
home | producten | workshops | events | contact | raw food | raw art | raw interior design
© 2007 raw living. Alle rechten voorbehouden. Last updated: 01-Mar-2011