raw living
gezondheid & welzijn happy man
workschops raw living food voedingsadvies
live the sunfood life
home producten workshops events contact

Hoe bestellen?
Uniek gamma?

Voeding
Gezonde zoetstoffen

Gezonde olieën/vetten
Rauwe chocolade
Superfoods

Groene voeding
Gedroogde vruchten & poeders
NIEUW! Rauwe olijven
Supplementen
NIEUW! Zeezout en zeewier
Rauwe noten en zaden
Rauwe noten- en zaden pasta's
Paketten/Cadeau
Detox


Hulpmiddelen
Juicers
Blenders
Droogovens
Saladacco
Zappers
Q-link
Spiralizer
Nut Milk & Sprout Bag
Boeken

 

Item

1031/1032
Omschrijving

Qlink
Qlink beschermt tegen negatieve invloeden en stress, verzorgt je conditie en verhoogt je prestaties, zowel thuis, tijdens je vrije tijd als op het werk.

Prijs per eenheid
Qlink White: 149.00€
Qlink Black: 149.00€

Qlink

Klik hier om alles te weten te komen over Qlink

Qlink beschermt tegen negatieve invloeden en stress, verzorgt je conditie en verhoogt je prestaties, zowel thuis, tijdens je vrije tijd als op het werk

QLink‚ een spitsvondige hanger die rondde hals wordt gedragen, biedt het lichaam weerstand tegen elektromagnetische straling afkomstig van GSM-masten, computerkabels,TV, verkeersradars of microgolfoven. Geen overbodige luxe in een wereld waar de straling ons om de oren ‘vliegt'. Die steeds toenemende elektromagnetische straling wordt zeer sterk onderschat. Ze verzwakt onze algemene gezondheid (stress en slapeloosheid) en ons welzijn (klachten zoals hoofdpijn).

Klein maar ingenieus!

De QLink®-hanger is voorzien van een hoogtechnologisch schild dat werkt volgens de ‘Sympathetic Resonance Technology™‘ (SRT™).

De SRT™-technologie is een wetenschappelijk hoogstandje en dient als versterker van het menselijk bioveld. Iedereen bezit zo'n uniek energieveld. Dit energieveld is een verzameling van elektrische trillingen afkomstig uit het lichaam. Het doet dienst als buffer naar de buitenwereld toe en houdt alle lichaamsprocessen in evenwicht. Een storing in je bioveld maakt je onrustig en leidt tot ondermaatse prestaties. Het dragen van de QLink® versterkt je eigen energieveld (bioveld) zodat je beter beschermd bent tegen de gevolgen van negatieve stress en electromagnetische straling.

Kleine hanger bezorgt topprestaties

Dat deze electromagnetische straling niet alleen onze algemene gezondheid ondermijnt, maar ook onze sportieve, fysieke en mentale prestaties negatief beïnvloedt, mag bij deze duidelijke zijn.

Door het dragen van een QLink kom je terug in een ontspannen staat van concentratie.

Verhoogde weerstand tegen stress

In een onafhankelijke studie, uitgevoerd door Dr. Tykeeta Reye onder leiding van Dr. Michael Kundi (Universiteit van Wenen), werd de weerstand tegen stress mét en zonder de QLink® gemeten bij verschillende testpersonen. Het onderzoeksrapport toont aan dat, door het dragen van de QLink®, de weerstand tegen stress reeds na enkele minuten met ongeveer 30% is toegenomen. Het aantal acupuntuurplaatsen op het lichaam met een optimale weerbaarheid tegen stress is gestegen met 292%!

Een gunstige invloed op het bloedbeeld

Wetenschappelijke rapporten tonen aan dat stress de kwaliteit van het bloedbeeld bepaalt. QLink® verhoogt de weerstand van bloedcellen tegen stress en verbetert het totale bloedbeeld. Dit wordt duidelijk angetoond in twee verschillende studies uitgevoerd door microbioloog Robert Young. Dr. Robert Young stelt het als volgt: “gebaseerd op mijn wetenschappelijke kennis zal iedereen bij wie de kwaliteit van het bloedbeeld is toegenomen beter presteren”.
Bloedcellen zijn gevoelig voor stress. Na het dragen van de QLink® gedurende slechts 72 uur was de weerstand van de bloedcellen duidelijk verhoogd.

De conclusies van deze goed onderbouwde studies bevestigen de ervaringen van QLink® gebruikers: verhoogde weerstand tegen zowel fysische, mentale als emotionele stress.


Draag de QLink®-hanger

en ervaar de volgende voordelen:

  • Verhoogde levensenergie en uithoudingsvermogen
  • Vrij van stress
  • Verbeterd concentratievermogen
  • Uitgerust ontwaken
  • Minder last van de negatieve effecten van GSM's, computers en andere elektronische apparatuur
 
home - producten - workshops - events - contact - raw food - raw art - raw interior design
© 2007 raw living. Alle rechten voorbehouden. Last updated: 27-Jun-2008